Dispenser til varm chokolade – Hendi
€679,25
Description
Bain-Marie varmesystem forhindrer den varme chokolade i at blive brændt i bunden.
Bunden af beholderen er lavet at rustfrit stål.
Sidevægge er lavet af polycarbonat.
Drypbakke med flydeindikator advarsel, når den er fuld.
Beskyttelse mod overophedning.
Kontinuerlig omrøring garanterer homogen konsistens af chokoladen.
Udstyret med speciel anti-dryphane.
Temperaturområde: 65°C til 32°C.
Påkrævet miljøtemperatur: 10°C til 32°C.
Dimensioner (LxBxH): 410x280x465 mm
Brugbar volumen: 5 liter
Effekt: 1006W
Spænding: 230V
Dispenser til varm chokolade – Hendi
- 15.000 m2 lager, levering i hele norden
- Kpa Group har mere end 65 ansatte
- Afdelinger i DK, SE og Island