Sous Vide med stor kapacitet, Sammic
€1.576,52
Description
Sous Vide med stor kapacitet, Sammic – netop nu til intropris
Sammic er et spansk firma, som har eksisteret siden 1961. Virksomheden er en traditionel produktionsvirksomhed, med egen udviklingsafdeling. Gennem mange år er både produktionsteknikker og erfaring indenfor holdbart udstyr.
Før et nyt produkt bliver lanceret bliver de testet i et af verdens mest krævende køkkener. Sammic har nemlig indgået et samarbejde med Michelin-kokken Martin Berasategui, som er indehaver af hele 3 michelin-restauranter.
Hvordan gør man med Sous Vide?
Produktet vakuumpakkes, tilsæt evt. krydderier, olie eller smør. Produktet lægges herefter i vandbad, som har den temperatur det færdige produkt skal have.
Præcision 0,1 grad
Kapacitet – op til 56 liter
Temperaturinterval 5-95 grader
Cyklus 1 minut til 99 timer
230V, 1000 W
Måler 122 x 132 x 148 mm
Clip op – passer til gastrobakker
Fordelene ved Sous Vide:
Med sous vide opnår du et mørt, saftigt og velsmagende produkt, som er perfekt tilberedt. Dette skyldes den meget præcise temperaturindstilling. Produktet opnår en ensartet tilberedning hele vejen igennem – ved kød kan produktet evt. brunes af på en pande inden servering.
Produktet vil ligeledes på denne måde bibeholde sin saft og kraft – og ikke mindst vægt. Således får du mere slutprodukt for de samme penge.
Sous Vide med stor kapacitet, Sammic
- 15.000 m2 lager, levering i hele norden
- Kpa Group har mere end 65 ansatte
- Afdelinger i DK, SE og Island